Vöyri

Vöyrin paloasema 66
Vöyrintie 64, 66600 Vöyri

vora

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Asemalla toimii vakituinen henkilöstö arkipäivisin 8–16. Asemalla työskentelee 1 paloesimies ja 2 palomiestä. Vöyrin vapaaehtoisella palokunnalla on noin 20 aktiivista jäsentä, jotka osallistuvat hälytyksiin vuorokauden ympäri. Vöyrin VPK:lla on myös pitkät perinteet nuorisotoiminnassa. VPK:lla on pitkä historia takanaan ja se on toiminut jo yli 90 vuotta. Uudet jäsenet otetaan lämpimästi vastaan mukaan toimintaan.

Vöyrin kaikilta asemilta löytyy samanlainen varustus, mutta osalla asemista on varustuksessa erilaisia painopisteitä.
Asema 66:lta löytyy kaksi sammutusautoa, säiliöauto, miehistöauto, öljyntorjuntaperäkärry ja mikro vene trailerilla. Wörå FBK omistaa mönkijän ja peräkärryn.
Varikko 67:lta löytyy sammutusauto, miehistöauto ja vene.
Varikko 68:lta löytyy säiliöauto, miehistöauto ja vene, joka on trailerilla. Veneellä on SRU status.
Asema 69:lta löytyy sammutusauto, jossa on varusteita raskaanliikenteen pelastustöihin, säiliöauto, miehistöauto, moottorikelkka, 9 m pitkä vene ja öljyntorjuntaan merellä tehtäviin 9 metriä pitkä öljylautta.

Harjoitukset asemilla ja varikoilla pidetään joka toinen viikko ja muutaman kerran vuodessa järjestetään yhteiset isommat harjoitukset.

Facebook

Instagram

 

Maksamaan palovarikko 67
Strandvägen, Maxmo

ASEMA 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Palokuntakerhon jäsenet ovat puolivakinaisia sammutusmiehiä, jotka hoitavat hälytyksiä ympäri vuorokauden.
Maksamaalta löytyy aktiivinen osasto, joka koostuu Maksamaan ja Särkimo Brandklubb:sta. Uusi yhdistys perustettiin vuonna 2016. Tuolloin yhdistettiin kaksi aiemmin erillään toiminutta palokuntaosastoa yhdeksi. Näin saatiin vahvistettua toimintaa. Palokunta toimintaa löytyy Maksamaan kirkkokylästä ja Särkimon saaristossa. Palokunta kerhossa on noin 15 aktiivista jäsentä. Uudet jäsenet ovat aina tervetulleita mukaan toimintaa.

Facebook
 

Särkimon palovarikko 68
Salomontie, Särkimo

asema2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Palokunta kerhon puolivakinainen henkilöstö hoitaaa hälytyksiä ympäri vuorokauden.
Facebook

 

Oravaisten paloasema 69
Jepuantie 33, 66800 Oravainen

  ASEMA 4

 

 

 

 

 

 

 

 

Oravaisten asemalla on ensihoitoyksikkö valmiudessa ympäri vuorokauden. Arkisin asemalla työskentelee myös palomies.

Oravais brandmannaklubb jäsenet ovat puolivakinaisia sammutusmiehiä, jotka hoitavat hälytyksiä ympäri vuorokauden. Yhdistyksessä toimii noin 15 aktiivista jäsentä.  Tällä 2000-luvun alussa perustetulla palomieskerholla on myös nuorisotoimintaa.

Facebook