Uusikaarlepyy

Uudenkaarlepyyn asema 63
Pohjoinen Munsalantie 780, 66900 Uusikaarlepyy
uusikaarlepyy 

Uudessakaarlepyyssä on kolme paloasemaa. Vakituista henkilöstöä päivätyössä (8–16) on ainoastaan asemalla 63. Asemalla on myös ympäri vuorokauden miehitetty ambulanssi. Tällä hetkellä asemalla työskentelee paloesimies, kolme palomiestä, runsaat 15 sopimuspalokuntalaista, Pietarsaaren kanssa jaettu ensihoitoesimies ja kaksi ensihoitajaa. Yksi palomiesviroista on jaettu ensihoidon kanssa 50/50 pyörivällä järjestelmällä siten, että miehistöllä on mahdollisuus osallistua molempiin toimintoihin.


Asema 63 sijaitsee Uudenkaarlepyyn eteläpuolella. Asemalla on sammutusauto, säiliöauto, miehistöauto  ja kaksi ambulanssia. Toinen ambulansseista toimii pohjoisen toiminta-alueen vara-ambulanssina. Kalustoon kuuluu myös mönkijä ja kaksi venettä. Uudessakaarlepyyssä on öljyntorjuntavarasto ja letkuvarasto/pesu ja huolto, joka palvelee seitsemää paloasemaa.


Uudenkaarlepyyn läpi kulkee kantarautatie, valtatie ja Lapuanjoki.  Rannikolla sijaitsee öljysatama.
Pelastuksen ja sairaankuljetuksen lisäksi toimintaan kuuluu myös öljy- ja kemikaalitorjuntaa.

Harjoituksia pidetään säännöllisesti yksittäisillä alueilla ja yhteisesti kaikille vakituisille, sopimuspalokuntalaisille ja sairaankuljetushenkilöstölle. Asemillamme on myös palokuntanuorisotoimintaa.

 

Jepuan paloasema 64
Jungarintie 30, 66850 Jepua

Jeppo asema 2

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Asema 64 on Jepualla ja sijaitsee kylän keskustassa. Jepualla on 15 sopimuspalomiestä. Asemalla 64 on sammutusauto ja miehistöauto letku- ja kalustokärryineen.

 

Munsalan paloasema 65
Eteläinen Munsalantie 6 A, 66950 Munsala
Munsala asema 2

 

 

 

 

 

 

Asema 65 sijaitsee keskeisellä paikalla Munsalassa. Vahvuuteen kuuluu runsaat 15 sopimuspalokuntalaista. Asemalla 65 on sammutusauto ja miehistöauto. Kalustoon kuuluu myös 5,5 metrin vene ja letkukärry.