28.05.2020

Kotihoidon turvapuhelinpalvelun uusi tuottaja on Everon

Kotihoidon turvapuhelinpalvelun tuottaja on 1.6.2020 alkaen Everon Oy Ab.

Asiakkaille muutos näkyy käytännössä uuden laitteen asennuksena.

 

Tuottajavaihdoksessa Pohjanmaan pelastuslaitos jää pois turvapuhelintoiminnasta. Uusi palveluntuottaja Everon Oy Ab on erikoistunut pilvipohjaisiin terveyden- ja sosiaalihuollon mobiiliratkaisuihin, joita on helppo integroida moniin jo käytössä oleviin järjestelmiin.

– Vastaamme ylläpidosta ja valvonnasta ympäri vuorokauden. Näin varmistamme jatkuvan toiminnan ilman huoltokatkoksia, vahvistaa Everon Oy Ab:n myyntijohtaja Ville Salkoranta.
Asiakkaille muutoksesta ei aiheudu toimenpiteitä.

– Asentajat vaihtavat pikkuhiljaa kaikille asiakkaille uuden laitteen. Asennuksen yhteydessä asiakkaat saavat asentajalta ohjeet laitteen käyttöön, kertoo kotihoidon johtaja Paula Olin.
Laitteiden palautuksissa yhteys kotihoidon palveluneuvojaan

Kun palvelu lopetetaan, palveluneuvoja antaa asiakkaalle tarvittavat ohjeet palautukseen. Kotihoidon palveluneuvojan tavoittaa arkisin klo 9-11 ja 12-14.30 numerosta 06 325 2560.

– Laitteita ei enää palauteta Pohjanmaan pelastuslaitokselle, eikä meillä ole myöskään asiakkaiden avaimia. Kotihoito pitää jatkossa huolen asiakkaiden avaimista, kertoo ensihoitomestari Tom Smedlund Pohjanmaan pelastuslaitokselta.


Verifi jatkaa hälytysten vastaanottajana myös Everonilla

1.6.2020 alkaen hälytysten vastaanottajalla on vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai pelastusalan ammattitutkinto sekä kokemus arvioida asiakkaan tilanne erilaisissa hälytystilanteissa. Hälytysten vastaanottaja arvioi, milloin auttamiskäynti on riittävä, ja milloin tarvitaan ensihoidon apua.
Turvapuhelinpalvelussakin asiakkaat soittavat hätätilanteissa ensisijaisesti 112 numeroon, jos se on mahdollista.

 

Yhteyshenkilöt

Kotihoidon johtaja Paula Olin, Vaasan kaupunki, puh. 040 145 0410, paula.olin@vaasa.fi
Myyntijohtaja Ville Salkoranta, Everon Oy Ab, puh. 0400 181 666, ville.salkoranta@everon.fi
Ensihoitomestari Tom Smedlund, Pohjanmaan pelastuslaitos, puh. 0400 218 666, tom.smedlund@vaasa.fi

 

 

 

Siirry "Uutiset"-sivulle