Rekrytointi

 

 

Avoin hakemus

Voit myös jättää avoimen hakemuksen oheisella lomakkeella. Hakemuksesi on voimassa yhden vuoden ajan.

Avoimella hakemuksella ei voi hakea julkisessa haussa olevia virkoja tai toimia. Julkisessa haussa olevat virat ja toimet haetaan kuntarekryn kautta: https://www.kuntarekry.fi

Kiitos mielenkiinnostasi!

 Työhakemus

 

Avoimet hakemukset : pohjanmaanpelastuslaitos@vaasa.fi

 

Avoimet työpaikat:

Palotarkastusinsinööri, anonyymi rekrytointi

 

Linkki hakusivulle (Kuntarekry): https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/palotarkastusinsinoori-anonyymi-rekrytointi-vsa905-06-10-22/

 

Oletko kiinnostunut paloturvallisuudesta? Entä sen suunnittelemisesta, ohjaamisesta ja kehittämisestä? Jos koet aiheen houkuttelevan, voisitko ajatella olevasi osa meidän työyhteisöä?

 

Pohjanmaan pelastuslaitos hakee palotarkastusinsinööriä.

 

Etsimme henkilöä, jolta löytyy intoa, osaamista, sekä tarmokas asenne paloturvallisuuden edistämiseen. Työ on pääasiassa yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa - kohteiden valvontaa, turvallisuusviestintää, asiakaskäyntejä, kokouksia, viranomaistapaamisia ja suunnittelua, joten tehtävä edellyttää kykyä toimia oma-aloitteisesti ja itsenäisesti, mutta myös vahvasti yhteistyössä sidosryhmien ja oman työyhteisön kanssa.

 

Palotarkastusinsinööri toimii osana alueellista onnettomuuksien ehkäisyn asiantuntija-ja kehittämistiimiä, sekä valtakunnallista verkostotoimintaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää pelastustoimen ja turvallisuuteen vaikuttavien tekijöiden tuntemusta, sillä tässä tehtävässä johdat, kehität ja koordinoit pelastuslaitoksen valvontatyötä.

 

Palotarkastusinsinööri osallistuu myös pelastustoiminnan tehtäviin päivystävänä palomestarina ja/tai päivystävänä päällikkönä.

 

Kelpoisuusvaatimuksena on valtioneuvoston asetuksen pelastustoimesta 407/2011 6§ 3 kohdan mukainen pätevyys ja vähintään B-luokan ajokortti.

 

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen hallitseminen (kielitodistus).

 

Arvostamme:
- kokemusta onnettomuuksien ehkäisy ja -valvontatyöstä
- kokemusta pelastustoiminnan johtamisesta
- kokemusta kehittämistehtävistä
- hyviä tietoteknisiä taitoja

 

Koeaika on 3-6 kuukautta.


Tehtäväkohtainen palkka on 3755,01 € / kk.

 

Hakuaika: 24.8.2022-23.9.2022 klo. 15.00

 

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) sekä annettava suostumus perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekemiseen.

 

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymina rekrytointina. Se tarkoittaa, että hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä, äidinkieli ja sukupuoli. Täytäthän huolellisesti tutkinto, kielitaito ja työkokemus kohdat, sillä haastateltavat valitaan niiden tietojen perusteella. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaisi anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymien hakemuksien joukosta. Sen jälkeen rekrytointi etenee normaalisti.

 

Yhdenvertaisuuden edistämiseksi Vaasan kaupunki suosii anonyymia rekrytointia. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

 

Lisätietoja
http://www.vaasa.fi

 

 

 

 

Uutisia ei löytynyt